O NAMA

Hostel Cult smješten je u srcu Sarajeva u pješačkoj zoni Ferhadija. U krugu 100 metara od hostela nalaze se: plato Baščaršije, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Medresa, Stara pravoslavna crkva, Katedrala (Srca Isusova), Sarajevska sinagoga (Aškenaška), Vijećnica, Latinska ćuprija (Principov most), Careva džamija i Muzički paviljon. Trgovine, pekare, tramvajske stanice i parking garaže su udaljene samo 50 metara od hostela.

Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu (Wi-Fi) i zajednički dnevni boravak s LCD TV-om.U zajednickom dnevnom boravku se nalaze još aparat za kafu, čaj i sokove. Fax i telefon( se dodatno naplaćuje).

Raspolažemo sa 13 soba od toga: dvije četverokrevetne, tri trokrevetne i osam dvokrevetnih. Zajedničke kupaonice 8 WC-a i 6 tuš kabina odvojeno muške i ženske sa fenom za kosu.

Osoblje na recepciji može gostima pomoći u organizovanju obilaska znamenitosti grada sa profesionalnim vodičem te uslugu prijevoza do aerodroma, autobuske i željezničke stanice uz nadoknadu

Autobuska i željeznička stanica u Sarajevu smještene su 3 km od objekta. Međunarodni aerodrom Sarajevo nalazi se na 8 km od hostela Cult.

Noćenje u hostelu Cult ne uključuje doručak i parking.

 


CULT HOSTEL 

Ferhadija 35
Sarajevo 71 000
Bosna i Hercegovina

info@culthostel.ba
tel: + 387 33 535 200
fax: + 387 33 273 611